89.00 Lei Tutun firicel de la 89 lei ! Bucuresti Sector 2

 Tutun vrac

tutunul este taiat firicel de 0, 2 mm fapt care il face mult mai usor pentru a fi injectat/rulat in tigarete.(vezi foto) nu contine cotoare sau alte impuritati...

este un tutun cu un miros si fum placut ! are o aroma aparte. taria tutunului este una medie iar pentru injectare se recomanda folosirea unor tuburi de calitate, de preferinta cele cu filtru. in cele mai multe cazuri diferenta intre o tigara light si una strong o face doar calitatea hartiei tuburilor dar si tutunul !

daca v-ati saturat de promisiuni ca primiti tutun de fabrica va recomandam sa incercati acest tabac. , fara a contine praf sau cotorase. in tara se expediaza prin posta rapida cu sistem ramburs.
detin mai multe tipuri de tutun:
-asemanator camell 80lei
-asemanator pall mall 130 lei
-asemanator kent 160 lei
-asemanator dunhill 200 lei(pentru pretentiosi)
atentie! nu este tutun care provine din distrugerea tigarilor plin de reziduri.
tutun extra volum, calitate premium, special conceput pentru umplut (injectat) tuburi de tigari.

tutun vrac, de calitate, aroma naturala , fara adaosuri si chimicale uscat natural, la soare.
pretul este per kg.
dintr-un kg de tutun (1 kg), ies aproximativ 1600 de tigari.


  •  Judeţ: Ilfov
  •  Oraş: Bucuresti Sector 2
    •  Views: 6011 Informaţii utile

  • Cumpara tutun online pe ✅ TUTUN-ONLINE.RO ✅ Profita acum de preturi avantajoase. Gasesti mai mult decat crezi! Comanda si ai livrare si retur simplu!
  • Daca sunteti in cautarea unui tutun de calitate ✅dar si la un pret convenabil,va asigur ca după ce o sa sunați la numărul afisat pe site,o sa fiti pe deplin multumiti.✅
  • Fie ca aveti nevoie de tutun ✅pentru rulat sau tutun pentru pipa, ✅fie ca preferati fumul oriental al narghilelei, ati ajuns in locul potrivit✅.
  • Iti oferim TUTUN de calitate la preturi accesibile. Cautati produsele pe site si vedeti intreaga oferta de TUTUN. Gama diversificata! ✅Retur 14 Zile! ✅Livrare Rapida!"