...
Cos de cumparaturi

Termeni și Condiții

Bine ați venit pe RO TABACHERIA SRL, website-ul oficial. Accesând și utilizând acest site, vă exprimați acordul cu următorii termeni și condiții, așa că vă rugăm să-i citiți cu atenție.

1. Acceptarea Termenilor

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile prezentate aici. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu folosiți site-ul. RO TABACHERIA SRL își rezervă dreptul de a modifica acești termeni la orice moment, așadar vă încurajăm să-i revizuiți periodic.

2. Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală

Conținutul acestui site, inclusiv textele, grafica, logo-urile și orice alt material, este protejat de legea drepturilor de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală. Conținutul este proprietatea RO TABACHERIA SRL și este licențiat sau utilizat cu acordul proprietarilor de drept.

3. Utilizarea Site-ului

Site-ul tutunfiricelgaleatapunga.ro este destinat exclusiv utilizării personale și ne-comerciale. Este interzisă modificarea, copierea, distribuirea, transmiterea, afișarea, publicarea, vânzarea, licențierea oricărui material fără acordul prealabil scris al RO TABACHERIA SRL.

4. Limitarea Răspunderii

RO TABACHERIA SRL nu garantează exactitatea, completitudinea sau utilitatea informațiilor prezentate pe site și nu își asumă responsabilitatea pentru erori sau omisiuni în conținut. Informațiile sunt furnizate „așa cum sunt” fără garanții de niciun fel.

5. Politica de Confidențialitate

Vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate pentru a înțelege modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile personale ale utilizatorilor site-ului.

6. Legături către Alte Site-uri

Site-ul tutun-galeata.ro poate conține legături către alte site-uri. RO TABACHERIA SRL nu este responsabilă pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri.

7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

RO TABACHERIA SRL își rezervă dreptul de a modifica oricând acești termeni și condiții fără notificare prealabilă. Orice modificare va fi efectivă imediat ce este publicată pe site.

8. Legislația Aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legislația României. Orice dispute legate de acești termeni vor fi soluționate în instanțele competente din România.

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.